Groene Luxe
  • Land:
    Nederland
  • Stad:
    Almere
  • Opgericht:
    Juni, 2017

Gedreven door passie voor mens en natuur..

Groene Luxe bestaat uit een team van medewerkers die elk aspect van ontwerp naar installatie naar een hoger niveau brengt. Door verschillende natuurmaterialen te combineren zoeken wij de grenzen van het mogelijke op.

Onze creativiteit spreekt voor zich, kijk eens naar ons portfolio op Instagram allen zijn ontwerpen die je visueel aantrekken, die geluid absorberen, rustgevend zijn en bovendien je eigen natuur aanspreken.

Reacties als “werkelijk prachtig” “wauw” dat heb ik nog nooit eerder gezien, staren met open mond of mag ik het aanraken? dit geeft ons trots en energie om op deze manier door te gaan.

Wij bieden verschillende exclusieve wanden aan, zoals moswanden, kurkwanden, wanden van leder, schors of een combinatie. Ook design meubilair is bij ons verkrijgbaar, het zijn allen prachtige groene oplossingen.

“Er zit karakter en ziel in wat we doen. Het materiaal dat we gebruiken, de link naar duurzaamheid, mens en natuur, die combinatie is uniek. “

Benieuwd wat Groene Luxe voor jou kan betekenen? Neem contact met ons op. Wij helpen graag met het creëren van jullie eigen groene luxe.

ONZE DIENSTEN

Advies op maat
VOOR ELKE SITUATIE

Ontwerp & installatie van
EXCLUSIEVE NATUURWANDEN

Service
REPARATIE & TOUCH-UP

10+

JAREN ERVARING

200+

AFGERONDE PROJECTEN

200+

TEVREDEN KLANTEN

1000+

INNOVATIEVE IDEEËN

Vrijblijvend advies

Wilt u weten welke mogelijkheden er zijn binnen uw organisatie? Maak dan vrijblijvend een afspraak.

Neem contact op via de onderstaande gegevens of vul simpelweg het contactformulier in waar u eventueel wat foto’s kunt uploaden.

Contactformulier

Klik op de balk om meerdere opties te bekijken

Bezig met een project?

Neem contact op