Groene Luxe Bio Montage

Bio Montage is een van de laatste nieuwtjes op het gebied van mos design. Met behulp van lichtgewicht frames, die eenvoudig op muren kunnen worden gemonteerd, kun je eenvoudig een kunstwerk maken van verschillende natuurlijke materialen. Bio Montage biedt een oneindig aantal ontwerpmogelijkheden die allen prachtig en duurzaam zijn. De frames klikken gemakkelijk aan elkaar, de inhoud is desgewenst ook verwisselbaar.

Duurzaam schors
Onze schors is van de Yellow Poplar-soorten, afkomstig uit de Appalachian Hardwood Region (AHR) in het oosten van de Verenigde Staten

.

Akoestisch mos 
Onze akoestische mospanelen zijn gemaakt van geconserveerd Rendiermos dat groeit in de Noord-Europese bossen. Het oogsten gebeurt met de hand, met respect voor de plant en zijn omgeving. Het mos heeft zeer hoogwaardige akoestische dempingseigenschappen, mos kan wel tot 90% van de midden en hoge frequenties (stemfrequenties) absorberen.

    

Light Stone panelen
Onze Light Stone-panelen zijn gemaakt van een combinatie van natuursteen en hars, waardoor ze lichter en hanteerbaarder worden dan rauwe stenen panelen. We hebben twee zeer natuurlijke varianten gemaakt, de Prairie Brown en Mountain Grey.

  

Klik op de foto’s om te vergroten

Wij helpen je graag met het samenstellen van jouw BioMontage.
Vul het contactformulier in of bel: 06-30020750 of stuur een email naar info@groeneluxe.nl

Contactformulier