Groene Luxe

BioMontage by Groene Luxe

BioMontage is een uniek concept om de natuur eenvoudig in uw huiskamer of werkplek te krijgen.

  1. Geschikt voor binnen.
  2. Gemakkelijk te installeren.
  3. Oneindig aantal ontwerpmogelijkheden met mooie, duurzame en natuurlijke materialen.
  4. Geen onderhoud, verlichting of water vereist.
  5. Tweedelige frames die eenvoudig op en af geklikt kunnen worden zodat de inhoud van de frames zo vaak als gewenst gewijzigd worden.

DE MATERIALEN

RENDIERMOS
Onze mos soorten groeien overvloedig in de vrije natuur in de uitgestrekte Scandinavische bossen en wordt met de hand geoogst door middel van een techniek die zorgt voor een perfecte vernieuwing van het mos. Het mos is op een natuurlijke manier geconserveerd, is 100 % biologisch afbreekbaar en is brandvertragend. BioMontage-European-Fireproof-Certificate
lentegroen rendiermos biomos groene luxe donkergroen biomos groeneluxe rendiermos middengroen

LAPPENMOS
Dit type mos is het best vergelijkbaar met gras maar dan met een dichte structuur. Lappenmos groeit in allerlei formaten van groot naar klein en heeft vaak prachtige kleurnuances.
lappenmos biomos

POOLMOS/BOLMOS
Met de hand geoogst in de bossen van Frankrijk en op een natuurlijke wijze geconserveerd. Het poolmos heeft een 3 dimensionale natuurlijke uitstraling in een onderscheidende langdurige kleur.
biomos bolmos

SCHORS
Dit duurzame schors komt van de Amerikaanse tulpenboom die afkomstig is uit de Appalachian Hardwood regio in de VS. BioMontage voorkomt dat dit schors als afval weggegooid wordt. Het schors heeft eveneens goede akoestische modulatie eigenschappen.
schors groeneluxe

UPCYCLED KOKOSPALM SCHORS
BioMontage voorkomt dat dit schors weggegooid wordt als afval wanneer de Kokospalm niet langer in staat is om zijn beroemde vruchten te produceren.
kokospalm schors biomos groeneluxe

UPCYCLED MANGIUM BOOM
BioMontage voorkomt dat de takken van de Mangium boom als afval weggegooid wordt. Wij snijden de takken in kleine blokjes en combineren dat in een prachtig natuurlijk mozaïek patroon in de panelen.
Magnium biomos

LIGHT STONE PANELEN
Onze Light Stone panelen zijn gemaakt van een combinatie van natuursteen en hars en daardoor lichter en beter handelbaar dan ruwe steen. Deze aantrekkelijke natuurlijke materialen zijn er in twee afwerkingen die passen in elk interieur: Prairie Brown en Mountain Grey.

Screenshot 1 e1634122863428 Screenshot 2

AKOESTIEKE OPLOSSING

De natuurlijke akoestische eigenschappen van mos maken dit product tot een zeer akoestische modulator. Geluids absorptie BioMontage

Bekijk ook onze andere roomdividers.

DE COLLECTIE

Bekijk de designs en laat u uitgebreid informeren over de mogelijkheden.

Prijzen

Het is raadzaam om een voorstel bij ons aan te vragen. Vaak kunnen wij voordeliger offreren omdat wij bepaalde zaken kunnen combineren. Een voorstel aanvragen is altijd vrijblijvend, u zit nergens aan vast.

VOORBEELDEN BIOMONTAGE

Wij helpen u graag met het samenstellen van uw BioMontage wand of kamerscherm oplossing, neem contact met ons op middels onderstaande contactgegevens of vul het contactformulier in.

Vrijblijvend advies

Wilt u weten welke mogelijkheden er zijn binnen uw organisatie? Maak dan vrijblijvend een afspraak.

Neem contact op via de onderstaande gegevens of vul simpelweg het contactformulier in waar u eventueel wat foto’s kunt uploaden.

biomontage live 31 Groene

Contactformulier

Klik op de balk om opties te bekijken
Hier kunt u een foto van de locatie waar de moswand op moet komen meesturen. Meerdere foto’s in een zip bestand
reCAPTCHA is required.

Wilt u snel een vrijblijvende offerte ontvangen?

Direct offerte aanvragen
  • DIRECT Offerte
    Direct advies-offerte | Bel: 085-4015421
  • WhatsApp
  • Bel Ons