Groene Luxe
Greenmood by Groene Luxe
Angled Pillars

ANGLED PILLARS

Angled Pillars is een serie driedimensionale met mos bedekte blokken die dat wel kunnen worden bevestigd aan binnenmuren. De blokken spelen op percepties en trakteer bezoekers op een door de natuur geïnspireerde optiek
illusie. De Angled Pillars voegen een driedimensionale dynamiek toe aan een binnenmuur die zowel visuele interesse wekt als akoestische aantrekkingskracht. Mix en match de Angled Pillars serie met de Pillars-serie om zelfs toe te voegen
meer interesse in een ruimte. Gecombineerd met 4 verschillende poedercoating afwerkingen en een breed verscheidenheid aan geconserveerde planten, je hebt er genoeg van opvallende ontwerpkenmerken om mee te spelen. 

De met mos bedekte blokken zijn perfect voor grote ruimtes inclusief lobby’s, gangen, kantoortuinen, wachtkamers, en tentoonstellingsruimtes. Ze dempen geluid, inspireren tot ontspanning, en vormen een naadloos natuurlijke samenstelling om alles te verbeteren zakelijke omgeving. Het gebogen deel van het blok is bedekt met mos wat een natuurlijk geluid is absorberend. Deze akoestische eigenschappen verminderen de scherpte van geluiden, waardoor een meer harmonieuze sfeer.

FRAME KLEUR
Het frame/ omlijsting is in een aantal kleuren te verkrijgen.
frame kleur e1668951950767

VULLINGEN

RENDIERMOS
Ons rendiermos wordt gekweekt in Noord-Europese bossen en wordt uitsluitend met de hand geplukt door lokale producenten, in overeenstemming met voorouderlijke duurzame methoden met respect voor het milieu. Het is een natuurlijk brandvertragend korstmos dat alleen binnenshuis kan worden gebruikt en een omgeving moet worden gegarandeerd. met een minimale relatieve vochtigheid van ongeveer 30%. Dat gezegd hebbende, heeft het helemaal geen onderhoud nodig, zijn unieke vorm en akoestische eigenschappen bieden eindeloze mogelijkheden in ontwerp. Dit extreem zachte en flexibele mos mengt zich perfect met verschillende materialen. De kleur – die wordt bepaald tijdens de conserveringsfase – bevat geen schadelijke giftige of schadelijke stoffen en verkleurt niet met de tijd.

KLEUREN
kleuren e1668952028751

AFMETINGEN
afmetingen angled pillars 1

 

Vrijblijvend advies

Wilt u weten welke mogelijkheden er zijn binnen uw organisatie? Maak dan vrijblijvend een afspraak.

Neem contact op via de onderstaande gegevens of vul simpelweg het contactformulier in waar u eventueel wat foto’s kunt uploaden.

gscreensmall

Contactformulier

Klik op de balk om opties te bekijken
Hier kunt u een foto van de locatie waar de moswand op moet komen meesturen. Meerdere foto’s in een zip bestand
reCAPTCHA is required.

Bezig met een project?

Neem contact op
  • DIRECT Offerte
    Direct advies-offerte | Bel: 085-4015421
  • WhatsApp
  • Bel Ons