Groene Luxe

G-CIRCLE

De G-Circle is een cirkelvormig paneel met volledig geconserveerd natuurlijk mos.
Of het nu wordt gebruikt als wandarmatuur of als ophanging, het biedt een hoge akoestische absorptie samen met de esthetische kwaliteiten van de natuurlijke wereld.
Wanneer een kantoorruimte of commerciële omgeving een beetje verzachting nodig heeft, kunnen deze units een aantrekkelijke groene functie bieden. dat helpt bij het verminderen van stress en bevordert het welzijn.
Het paneel is bevestigd aan een metalen frame dat een driedimensionaal element creëert en ervoor zorgt dat verlichting achter de unit kan worden geplaatst. Dit betekent dat eenheden van verschillende grootte ook onder of over elkaar kunnen worden geplaatst voor een extra decoratief effect.
De G-Circles zijn verkrijgbaar in drie verschillende maten, hebben een kurklaag op hun rug en worden geleverd met een verscheidenheid aan planten, afwerkingen en arrangementen.
Opvulmogelijkheden zijn onder meer mossen, korstmossen, wilde planten, spiegel en magnetisch wit bord.

VULLINGEN

RENDIERMOS
Ons rendiermos wordt gekweekt in Noord-Europese bossen en wordt uitsluitend met de hand geplukt door lokale producenten, in overeenstemming met voorouderlijke duurzame methoden met respect voor het milieu.Het is een natuurlijk brandvertragend korstmos dat alleen binnenshuis kan worden gebruikt en een omgeving moet worden gegarandeerd. met een minimale relatieve vochtigheid van ongeveer 30%. Dat gezegd hebbende, heeft het helemaal geen onderhoud nodig, zijn unieke vorm en akoestische eigenschappen bieden eindeloze mogelijkheden in ontwerp. Dit extreem zachte en flexibele mos mengt zich perfect met verschillende materialen. De kleur – die wordt bepaald tijdens de conserveringsfase – bevat geen schadelijke giftige of schadelijke stoffen en verkleurt niet met de tijd.

KLEUREN
kleuren e1668952028751

FORREST
Onze Forest-dessins geven uw muren een echt wild bosgevoel terwijl ze zowel de akoestische als de visuele sfeer versterken. Door hun conserveringsproces kunnen we alle voordelen van echte planten gebruiken voor het interieurontwerp, zonder enige nadelen. Ze hebben absoluut geen onderhoud, geen water geven, geen zonlicht of wat voor snoei dan ook nodig. Met dit innovatieve concept van verticale tuinen betreedt Greenmood een echt plantontwerp-universum. Ondergedompeld in het hart van een 100% natuurlijke exotische sfeer, zult u hun rustgevende effect snel voelen. Wat voor soort bedrijf u ook heeft, onze Forest-collectie past perfect in uw interieur, met een uniek en persoonlijk ontwerp!

fillings forest

BOLMOS
Bol Mos wordt over het algemeen gebruikt om textuur toe te voegen aan een groene muurbasis. Ball Moss geeft je een levendige kleur en textuur aan elke ruimte met 3D-effect op je groene muur. Met de hand geoogst in Europese bossen, zullen deze bolmossen van de beste kwaliteit je een groene levensstijl brengen in je ruimte. Ze zijn allemaal duurzaam gekweekt en geconserveerd met behulp van natuurlijke glycerine en kleurstoffen voor levensmiddelen.
fillings bolmoss

ANDERE VULLINGEN
Rendiermos, spiegel of  whiteboard
fillings reindeermoss 323x323 1fillings mirror  fillings whiteboard

FRAME KLEUR
Het frame/ omlijsting is in een aantal kleuren te verkrijgen.

frame kleur e1668951950767
VERTICAAL OF HORIZONTAAL
G-Circle kan verticaal (aan de muur) of horizontaal (via bedrading aan het plafond) opgehangen worden.
ophanging g circles 1024x512 1

g circle standard 1

g circle slim

Vrijblijvend advies

Wilt u weten welke mogelijkheden er zijn binnen uw organisatie? Maak dan vrijblijvend een afspraak.

Neem contact op via de onderstaande gegevens of vul simpelweg het contactformulier in waar u eventueel wat foto’s kunt uploaden.

gscreensmall

Contactformulier

Klik op de balk om opties te bekijken
Hier kunt u een foto van de locatie waar de moswand op moet komen meesturen. Meerdere foto’s in een zip bestand
reCAPTCHA is required.

Bezig met een project?

Neem contact op
  • DIRECT Offerte
    Direct advies-offerte | Bel: 085-4015421
  • WhatsApp
  • Bel Ons