Groene Luxe
Greenmood by Groene Luxe
G-COMMA

G-COMMA

Comma is een decoratief akoestisch wandarmatuur dat ideaal is voor bedrijfskantoren, gangen en lobby’s. Het heeft aan de ene kant geconserveerd mos en aan de andere kant een keuze uit natuurlijke materialen zoals kurk en vilt. Ingelijst in een zwart gepoedercoate stalen structuur en voorzien van een ingebouwde handgreep, is de Comma zowel decoratief als functioneel. Wanneer twee bij elkaar worden geplaatst en naar buiten worden gedraaid, creëren ze een privéruimte om te bellen of te praten met een collega.

De Comma akoestische schermen zijn verkrijgbaar in verschillende moskleuren en kunnen worden gemengd en afgestemd op elk interieurontwerp. De schermen kunnen ook worden gebruikt als scheidingswanden tussen bureaus, wat zorgt voor geluidsreducerende kwaliteiten en esthetische privacy voordelen. Over het algemeen helpen ze stress te verminderen en het welzijn in drukke werkomgevingen te bevorderen.

Eenmaal geplaatst in een bedrijfsomgeving, helpt dit product om omgevingsgeluiden te verzachten en het algehele geluid in een interieur terug te brengen tot acceptabele decibelniveaus. Natuurlijk geconserveerde mossen bieden onmiskenbare geluidsreducerende eigenschappen die werden getest door een gecertificeerd laboratorium in België.

FRAME KLEUR
Het frame/ omlijsting is in de volgende kleur te verkrijgen.
frame kleur e1668951950767

VULLINGEN

Verkrijgbaar met rendiermos, bolmos, forest, spiegel en whiteboard.

fillings reindeermoss 323x323 1 fillings bolmossfillings forestfillings mirror   fillings whiteboard

AFMETINGEN
afmetingen comma

Vrijblijvend advies

Wilt u weten welke mogelijkheden er zijn binnen uw organisatie? Maak dan vrijblijvend een afspraak.

Neem contact op via de onderstaande gegevens of vul simpelweg het contactformulier in waar u eventueel wat foto’s kunt uploaden.

gscreensmall

Contactformulier

Klik op de balk om opties te bekijken
Hier kunt u een foto van de locatie waar de moswand op moet komen meesturen. Meerdere foto’s in een zip bestand
reCAPTCHA is required.

Bezig met een project?

Neem contact op
  • DIRECT Offerte
    Direct advies-offerte | Bel: 085-4015421
  • WhatsApp
  • Bel Ons