Groene Luxe
Greenmood by Groene Luxe
G-DESK

G-DESK

De G-Desk is een met mos bedekte vrijstaande scheidingswand. Het is ontworpen om te zitten op elk type tafel en kan overal worden gebruikt commerciële kantooromgeving.
Ze brengen een vleugje groen in huis kantoorinterieurs missen anders een natuurlijk aanraken. Het volledig geconserveerde mos trekt ook door omgevingsgeluid opvoeren en daardoor als akoestische absorberend. De scheidingswand is rechthoekig in vorm met een gebogen rand aan de bovenkant. Daar zijn drie verschillende maten verkrijgbaar waaronder klein, middelgroot en groot. De structuur van de verdeler is gemaakt van aluminium met een gepoedercoate afwerking.Beide kanten van het product zijn bedekt

met mos, wat zorgt voor een aangenaam groen uitzicht vanuit alle hoeken, en een resulterende boost in geestelijk welzijn en arbeidsproductiviteit.

FRAME KLEUR
Het frame/ omlijsting is in een aantal kleuren te verkrijgen.

frame kleur e1668951950767

VULLINGEN

RENDIERMOS
Ons rendiermos wordt gekweekt in Noord-Europese bossen en wordt uitsluitend met de hand geplukt door lokale producenten, in overeenstemming met voorouderlijke duurzame methoden met respect voor het milieu. Het is een natuurlijk brandvertragend korstmos dat alleen binnenshuis kan worden gebruikt en een omgeving moet worden gegarandeerd. met een minimale relatieve vochtigheid van ongeveer 30%. Dat gezegd hebbende, heeft het helemaal geen onderhoud nodig, zijn unieke vorm en akoestische eigenschappen bieden eindeloze mogelijkheden in ontwerp. Dit extreem zachte en flexibele mos mengt zich perfect met verschillende materialen. De kleur – die wordt bepaald tijdens de conserveringsfase – bevat geen schadelijke giftige of schadelijke stoffen en verkleurt niet met de tijd.

KLEUREN
kleuren e1668952028751

BOLMOS
G Desk Detail BallMoss Corten GreenMood1

AFMETINGEN
afmetingen gdesk

Vrijblijvend advies

Wilt u weten welke mogelijkheden er zijn binnen uw organisatie? Maak dan vrijblijvend een afspraak.

Neem contact op via de onderstaande gegevens of vul simpelweg het contactformulier in waar u eventueel wat foto’s kunt uploaden.

gscreensmall

Contactformulier

Klik op de balk om opties te bekijken
Hier kunt u een foto van de locatie waar de moswand op moet komen meesturen. Meerdere foto’s in een zip bestand
reCAPTCHA is required.

Bezig met een project?

Neem contact op
  • DIRECT Offerte
    Direct advies-offerte | Bel: 085-4015421
  • WhatsApp
  • Bel Ons