Groene Luxe
Greenmood by Groene Luxe
G-HYPHEN

G-HYPHEN

Het koppelteken is een plat rechthoekig wandpaneel bedekt met geconserveerd korstmos (rendiermos). Het mos is verkrijgbaar in verschillende tinten voor contrasterende decoratieve arrangementen. Elk product wordt geleverd met een keuze uit een kurk- of viltafwerking, die helemaal bovenaan het verticaal uitgelijnde paneel te zien is.

De met korstmos bedekte schermen hebben uitstekende akoestische eigenschappen en belichamen de visuele genezende voordelen van de natuurlijke wereld. Ze zijn perfect voor plaatsing in kantoorruimtes, vergaderruimtes, gangen en commerciële lobby’s.
De Hyphen panelen kunnen ook aan het plafond worden gehangen. Een speciaal draadbevestigingssysteem van vloer tot plafond zorgt ervoor dat het paneel vrijwel overal naar keuze kan worden geplaatst. Hierdoor is hij ideaal te gebruiken als scheidingswand en privacyscherm.

Op speciaal verzoek kan het korstmosmos aan beide zijden van het paneel worden bevestigd, waardoor vanuit elke hoek een prachtig groen uitzicht ontstaat.
Eenmaal geplaatst in een bedrijfsomgeving, helpt dit product om omgevingsgeluid te verzachten en het algehele geluid in een interieur terug te brengen tot acceptabele decibelniveaus.

Natuurlijk geconserveerde mossen bieden onmiskenbare geluidsreducerende eigenschappen die werden getest door een gecertificeerd laboratorium in België.

FRAME KLEUR
Het frame/ omlijsting is in de volgende kleur te verkrijgen.
frame kleur e1668951950767

VULLINGEN

fillings whiteboard fillings reindeermoss 323x323 1 fillings mirror fillings bolmoss fillings forest

AFMETINGEN
afmetingen hyphen

Vrijblijvend advies

Wilt u weten welke mogelijkheden er zijn binnen uw organisatie? Maak dan vrijblijvend een afspraak.

Neem contact op via de onderstaande gegevens of vul simpelweg het contactformulier in waar u eventueel wat foto’s kunt uploaden.

Greenmood kamerscherm

Contactformulier

Klik op de balk om opties te bekijken
Hier kunt u een foto van de locatie waar de moswand op moet komen meesturen. Meerdere foto’s in een zip bestand
reCAPTCHA is required.

Bezig met een project?

Neem contact op
  • DIRECT Offerte
    Direct advies-offerte | Bel: 085-4015421
  • WhatsApp
  • Bel Ons