Groene Luxe
Greenmood by Groene Luxe
G-MODULAR

G-MODULAR

De Modulor is een met mos bedekt paneel bevestigd aan een vrijstaand metalen frame, gemaakt om te worden gebruikt als een elegante dubbelzijdige akoestische roomdivider. Dankzij de wielen kunnen de units uit de buurt van muren worden geplaatst en fungeren ze als een functionele en aantrekkelijke rand- of accentfunctie in een grote ruimte. Het paneel wordt geleverd met onze standaard variëteit aan mosopties en poedercoating afwerkingen. Deze schermeenheden passen in elke commerciële ruimte waar een hoge akoestische absorptie en natuurlijke esthetiek vereist zijn, zoals kantoren, hallen, wachtkamers en receptieruimtes.

De gebogen modellen vormen een mooi contrast met de vaak rechte lijnen en scherpe randen van een typische zakelijke omgeving. Vreemde geluiden in het interieur worden gedempt door het mos, dat een natuurlijke geluidsabsorberend middel is.

FRAME KLEUR
Het frame/ omlijsting is in een aantal kleuren te verkrijgen.

frame kleur e1668951950767

VULLINGEN

RENDIERMOS
Ons rendiermos wordt gekweekt in Noord-Europese bossen en wordt uitsluitend met de hand geplukt door lokale producenten, in overeenstemming met voorouderlijke duurzame methoden met respect voor het milieu. Het is een natuurlijk brandvertragend korstmos dat alleen binnenshuis kan worden gebruikt en een omgeving moet worden gegarandeerd. met een minimale relatieve vochtigheid van ongeveer 30%. Dat gezegd hebbende, heeft het helemaal geen onderhoud nodig, zijn unieke vorm en akoestische eigenschappen bieden eindeloze mogelijkheden in ontwerp. Dit extreem zachte en flexibele mos mengt zich perfect met verschillende materialen. De kleur – die wordt bepaald tijdens de conserveringsfase – bevat geen schadelijke giftige of schadelijke stoffen en verkleurt niet met de tijd.

KLEUREN
kleuren e1668952028751

BOLMOS
fillings bolmoss

AFMETINGEN
afmetingen modular

Vrijblijvend advies

Wilt u weten welke mogelijkheden er zijn binnen uw organisatie? Maak dan vrijblijvend een afspraak.

Neem contact op via de onderstaande gegevens of vul simpelweg het contactformulier in waar u eventueel wat foto’s kunt uploaden.

Greenmood kamerscherm

Contactformulier

Klik op de balk om opties te bekijken
Hier kunt u een foto van de locatie waar de moswand op moet komen meesturen. Meerdere foto’s in een zip bestand
reCAPTCHA is required.

Bezig met een project?

Neem contact op
  • DIRECT Offerte
    Direct advies-offerte | Bel: 085-4015421
  • WhatsApp
  • Bel Ons