Groene Luxe
Greenmood by Groene Luxe
G-PERSPECTIVE LINES

G-PERSPECTIVE LINES

Perspectieflijnmodules zijn schuine dozen die in elke gewenste vorm aan binnenmuren kan worden bevestigd soort arrangement. De dozen veranderen vorm en toon afhankelijk van de hoek
van waaruit ze worden bekeken. Geïnspireerd door de architectonische details gevonden op modernistisch en brutalistisch gebouw gevels zorgen de met mos bedekte kisten een kans om een binnenruimte vorm te geven een aangepaste manier. Elk van de perspectieflijnvakken is gemaakt van gepoedercoat aluminium en kan elk soort geconserveerd mos bevatten of gebladerte samenstelling. Ze kunnen worden geregeld verticaal of horizontaal samen – of een combinatie van de twee – en gevormd tot elk type patroonvorming. 

De dozen zijn perfect als je op zoek bent voor perceptie veranderende wandkenmerken voor zakelijke lobby’s, gangen, open indeling kantoren en andere grote binnenruimtes. Vreemde geluiden in het interieur
worden gedempt door het geconserveerde mos, dat is een natuurlijke geluidsabsorbeerder. Deze met mos bedekte blokken zien er niet alleen goed uit maar ook geluiden verminderen, ontspanning bevorderen, en boost het emotionele moreel.

VULLINGEN

RENDIERMOS
Ons rendiermos wordt gekweekt in Noord-Europese bossen en wordt uitsluitend met de hand geplukt door lokale producenten, in overeenstemming met voorouderlijke duurzame methoden met respect voor het milieu.Het is een natuurlijk brandvertragend korstmos dat alleen binnenshuis kan worden gebruikt en een omgeving moet worden gegarandeerd. met een minimale relatieve vochtigheid van ongeveer 30%. Dat gezegd hebbende, heeft het helemaal geen onderhoud nodig, zijn unieke vorm en akoestische eigenschappen bieden eindeloze mogelijkheden in ontwerp. Dit extreem zachte en flexibele mos mengt zich perfect met verschillende materialen. De kleur – die wordt bepaald tijdens de conserveringsfase – bevat geen schadelijke giftige of schadelijke stoffen en verkleurt niet met de tijd.

KLEUREN
kleuren e1668952028751

BOLMOS
Bol Mos wordt over het algemeen gebruikt om textuur toe te voegen aan een groene muurbasis. Ball Moss geeft je een levendige kleur en textuur aan elke ruimte met 3D-effect op je groene muur. Met de hand geoogst in Europese bossen, zullen deze bolmossen van de beste kwaliteit je een groene levensstijl brengen in je ruimte. Ze zijn allemaal duurzaam gekweekt en geconserveerd met behulp van natuurlijke glycerine en kleurstoffen voor levensmiddelen.

fillings bolmoss

FORREST
Onze Forest-dessins geven uw muren een echt wild bosgevoel terwijl ze zowel de akoestische als de visuele sfeer versterken. Door hun conserveringsproces kunnen we alle voordelen van echte planten gebruiken voor het interieurontwerp, zonder enige nadelen. Ze hebben absoluut geen onderhoud, geen water geven, geen zonlicht of wat voor snoei dan ook nodig. Met dit innovatieve concept van verticale tuinen betreedt Greenmood een echt plantontwerp-universum. Ondergedompeld in het hart van een 100% natuurlijke exotische sfeer, zult u hun rustgevende effect snel voelen. Wat voor soort bedrijf u ook heeft, onze Forest-collectie past perfect in uw interieur, met een uniek en persoonlijk ontwerp!

fillings forest

FRAME KLEUR

Het frame/ omlijsting is in een aantal kleuren te verkrijgen.

frame kleur e1668951950767

AFMETINGEN

perspective lines

Vrijblijvend advies

Wilt u weten welke mogelijkheden er zijn binnen uw organisatie? Maak dan vrijblijvend een afspraak.

Neem contact op via de onderstaande gegevens of vul simpelweg het contactformulier in waar u eventueel wat foto’s kunt uploaden.

Greenmood kamerscherm

Contactformulier

Klik op de balk om opties te bekijken
Hier kunt u een foto van de locatie waar de moswand op moet komen meesturen. Meerdere foto’s in een zip bestand
reCAPTCHA is required.

Bezig met een project?

Neem contact op
  • DIRECT Offerte
    Direct advies-offerte | Bel: 085-4015421
  • WhatsApp
  • Bel Ons