Groene Luxe
Greenmood by Groene Luxe
G-PILLARS

G-PILLARS

De Pillar is ontworpen om een driedimensionaal natuurlijk element aan een interieur te geven muur. Bedekt met mos of gebladerte, het simpele modules creëren extra volume en interesse voor wat anders een onopvallende muur zou kunnen zijn. De modules, gemaakt van poeder gecoat aluminium, kan worden bevestigd horizontaal of verticaal om een spatie te definiëren of als gewaagde grafische decoratieve patronen. Een paar pijlers die samen worden gebruikt, kunnen ook helpen bij het definiëren van een bepaalde hoek van een kamer. De pijlers zijn perfect voor interieur zakelijke omgevingen waar een meer
natuurlijke en zachtere sfeer is nodig. Ze kunnen worden gebruikt in grote lobby’s, gangen, open kantoren, wachtkamers en tentoonstellingsruimtes. Het mos helpt om een naadloze te creëren samenstelling tussen de modules en helpt ook om omgevingsgeluiden in de bredere binnen omgeving dankzij zijn akoestische eigenschappen.

De gebogen met mos bedekte pilaren te combineren met de Angled Pillars modules om een visueel aantrekkelijk en interessante muur van welzijn. U heeft keuze uit diverse soorten mos, uiterlijk en afwerking. Vreemde geluiden zijn gedempt door het mos, wat een natuurlijk is geluiddemper.

FRAME KLEUR
Het frame/ omlijsting is in een aantal kleuren te verkrijgen.

frame kleur e1668951950767

VULLINGEN

RENDIERMOS
Ons rendiermos wordt gekweekt in Noord-Europese bossen en wordt uitsluitend met de hand geplukt door lokale producenten, in overeenstemming met voorouderlijke duurzame methoden met respect voor het milieu. Het is een natuurlijk brandvertragend korstmos dat alleen binnenshuis kan worden gebruikt en een omgeving moet worden gegarandeerd. met een minimale relatieve vochtigheid van ongeveer 30%. Dat gezegd hebbende, heeft het helemaal geen onderhoud nodig, zijn unieke vorm en akoestische eigenschappen bieden eindeloze mogelijkheden in ontwerp. Dit extreem zachte en flexibele mos mengt zich perfect met verschillende materialen. De kleur – die wordt bepaald tijdens de conserveringsfase – bevat geen schadelijke giftige of schadelijke stoffen en verkleurt niet met de tijd.

KLEUREN
kleuren e1668952028751

BOLMOS
fillings bolmoss

AFMETINGEN
afmetingen pillars

Vrijblijvend advies

Wilt u weten welke mogelijkheden er zijn binnen uw organisatie? Maak dan vrijblijvend een afspraak.

Neem contact op via de onderstaande gegevens of vul simpelweg het contactformulier in waar u eventueel wat foto’s kunt uploaden.

Greenmood kamerscherm

Contactformulier

Klik op de balk om opties te bekijken
Hier kunt u een foto van de locatie waar de moswand op moet komen meesturen. Meerdere foto’s in een zip bestand
reCAPTCHA is required.

Bezig met een project?

Neem contact op
  • DIRECT Offerte
    Direct advies-offerte | Bel: 085-4015421
  • WhatsApp
  • Bel Ons