Groene Luxe

Greenmood

Opgericht in het hart van Europa, in Brussel, België, introduceert Greenmood een nieuw en revolutionair plantontwerpconcept. Wij bieden volledig geconserveerde natuurlijke plantaardige producten die esthetiek combineren met een hoog niveau van akoestische absorptie. Onze handgemaakte producten dragen bij aan betere prestaties en een hoger niveau van welzijn binnen uw personeel. Wij ontwerpen en leveren alle structurele en natuurlijke elementen die u nodig heeft om het geluidsniveau te verlagen en de visuele aantrekkingskracht van uw binnenruimte te vergroten. Dankzij hun unieke ecologische proces – voltooid zonder de toevoeging van gevaarlijke gifstoffen, chemicaliën of componenten – zijn al onze mossen en bladeren volledig onderhoudsvrij: ze hebben geen snoei nodig, noch water, noch zelfs zonlicht. Rust, stilte, welzijn; geïnspireerd door de natuur. Welkom bij Greenmood.

OVER DE COLLECTIE
Het concept, ontwikkeld door Alain Gilles, is gebaseerd op het brengen van de pracht van de natuurlijke wereld in commerciële ruimtes en het verbinden van drukke professionals en hun klanten met de voordelen van geconserveerde planten. Elk product fungeert niet alleen als een natuurlijke geluidsabsorbeerder, maar helpt ook om stress te verminderen en het algemene welzijn te bevorderen dat we gewoonlijk aantreffen wanneer we wandelen in de natuur. Door multi-tonaal en gestructureerd mos te combineren met metalen frames heeft Greenmood een hoge kwaliteit ontwikkeld product ideaal voor geavanceerde zakelijke omgevingen.

GELUIDSREDUCTIE
Het geheim van een uitgebalanceerd bedrijfsinterieur zit niet alleen in hoe het eruit ziet en functioneert, maar ook in hoe het klinkt. De akoestische sfeer van een ruimte, of het nu een kantoorruimte of een lobby is, is net zo belangrijk als de indeling en inrichting. In grote interieurs, zoals open kantoorruimtes, wordt veel geluidsoverlast geproduceerd. Met zo veel gesprekken, rinkelende telefoons, het tikken op toetsenborden, het door elkaar schudden van papieren en verkeersgeluiden van buitenaf, is er een continu kabaal. In veel kantoren en werkruimten overschrijdt dit achtergrondgeluid de aanbevolen 45 decibel ver. Het resultaat ? Slechte concentratie, verminderde samenwerking, hoofdpijn, meer stress en ongemak. Effectieve akoestische oplossingen geïnspireerd door de natuur De oplossing is om dit omgevingsgeluid te verminderen ten behoeve van management, medewerkers en bezoekende klanten en opdrachtgevers. Dit wordt het best bereikt met akoestische elementen die de geluidsspreiding, weerkaatsing en echo verminderen. Onze producten bij GreenMood zijn specifiek ontworpen om geluid op een natuurlijke manier te absorberen. Alle producten zijn gemaakt met geconserveerde mossen, waarbij de akoestische voordelen voorop staan bij het maken ervan. Eenmaal in een bedrijfsomgeving geplaatst, helpen ze om omgevingsgeluid te verzachten en het algehele geluid in een interieur terug te brengen tot acceptabele decibelniveaus. Ze klinken goed, ze zien er goed uit en helpen je ook om je goed te voelen. Bewezen akoestische resultaten.

CARE CEDIA heeft de prestaties van Greenmood producten op het gebied van geluidsabsorptie getest. Het laboratorium leverde ons gedetailleerde rapporten die de onmiskenbare geluid reducerende eigenschappen van het natuurlijke mos aantonen Geluids absorptie Greenmood. De tests werden uitgevoerd in overeenstemming met de ISO 11654: 1997-norm (laboratorium gebaseerde metingen van de geluidsabsorptiecoëfficiënt met 10m² voor elk mos) .631252505001000200040000,20,40,60,811,20 Akoestische absorptie-index (as) Frequentie (Hz) Ball Moss, Provence Moss, Lichen Design Collection.

Meer producten van Groene Luxe

Bekijk ook MoswandenGencork kurkwandenBiomontage,  LivePicture plantschilderijen of Groene roomdividers.

GREENMOOD COLLECTIE

Vrijblijvend advies

Wilt u weten welke mogelijkheden er zijn binnen uw organisatie? Maak dan vrijblijvend een afspraak.

Neem contact op via de onderstaande gegevens of vul simpelweg het contactformulier in waar u eventueel wat foto’s kunt uploaden.

Greenmood kamerscherm

Contactformulier

Klik op de balk om opties te bekijken
Hier kunt u een foto van de locatie waar de moswand op moet komen meesturen. Meerdere foto’s in een zip bestand
reCAPTCHA is required.

Wilt u snel een vrijblijvende offerte ontvangen?

Direct offerte aanvragen
  • DIRECT Offerte
    Direct advies-offerte | Bel: 085-4015421
  • WhatsApp
  • Bel Ons