Groene Luxe

Groene Roomdividers

In onze roomdivider producen komen innovatie, design en groen op een bijzondere wijze samen. Kies voor onderhoudsvrij mos of voor een combinatie van mos, hout of steen of geheel voor een roomdivider met planten.

AKOESTIEK
Roomdividers zorgen voor afscherming daar waar meer privacy gewenst is en zijn tegelijkertijd ook geluidsabsorberend. Een aantal designs kunnen desgewenst ook met wielen worden uitgerust zodat de roomdivider makkelijk verplaatst kan worden. 

GEZOND
Een roomdivider met planten  leveren een belangrijke bijdrage aan het binnenklimaat, onder meer door zuurstofproductie en luchtzuiverende eigenschappen. Daarnaast hebben planten een positieve invloed op de relatieve luchtvochtigheid. Wetenschappelijk onderzoek heeft aangetoond dat iedereen die langer dan vier uur per dag in een ruimte aanwezig is, zich aantoonbaar prettiger voelt en productiever is als er planten aanwezig zijn in deze ruimte.

RUIMTEBESPAREND
Onze roomdividers zijn verkrijgbaar in groot en klein en  is een stijlvolle oplossing om in ieder interieur op te nemen. 

ONDERHOUD
Alle onze mos roomdividers zijn geheel onderhoudsvrij. Wij bieden ook roomdividers met planten en bladeren die net als het mos geen onderhoud meer nodig hebben. Onze levende planten roomdividers vergen een minimaal onderhoudsproces welke wij u graag zullen uitleggen.

Voorbeelden Roomdivider
Roomdivider Collectie

Mos design roomdivider

Verkrijgbaar in vele designs en afwerkingen

Plant roomdivider

In vele formaten en afwerkingen

Biomontage plant/mos roomdivider

In vele formaten en afwerkingen

Vrijblijvend advies

Wilt u weten welke mogelijkheden er zijn binnen uw organisatie? Maak dan vrijblijvend een afspraak.

Neem contact op via de onderstaande gegevens of vul simpelweg het contactformulier in waar u eventueel wat foto’s kunt uploaden.

Groene luxe exclusieve natuurwanden greenmood

Contactformulier

Klik op de balk om meerdere opties te bekijken
reCAPTCHA is required.

Wilt u snel een vrijblijvende offerte ontvangen?

Direct offerte aanvragen
  • Direct Offerte

    Ontvang een offerte op maat, stuur een bericht of bel: 085-4015421

  • WhatsApp
  • Bel Ons