moswand

Moswand, Moslogo, Mosschilderij

Een moswand is als een kunstwerk, er zijn er geen twee dezelfde. Onze mos kunstwerken zijn gemaakt van 100% echte mossen en organische kenmerken. In ieder ontwerpgebied, en in een groot aantal kleurencombinaties, kan groen worden gebruikt als neutrale kleur om elk decor op een onderscheidende manier te verbeteren. Groene Luxe is de moswand specialist van Nederland, onze visie is divers en omvat een breed scala aan stijlen. Wij helpen je graag bij het realiseren van je groene interieurdoelstellingen. 

Kijk ook even naar onze andere mos pagina’s: Urban Jungle Mos BioMontage SportsMoss Ons portfolio op Instagram

Mos van Groene Luxe is duurzaam

100%

Blijvend elastisch en kleurvast

100%

Brandvertragend

100%

Geluid absorberend

100%

Onderhoudsvrij

100%

Insecten vrij

100%

Moswand

Wij installeren in heel Nederland onder andere bij horeca, zakencentra, bedrijfspanden, beurzen, evenementen, kantoren, overheid, gemeenten. Maar ook voor thuis ben je bij Groene Luxe op het juiste adres.

rendiermos
groene luxe

Mos schilderij

Onder de naam Arto Mural brengen wij unieke schilderijen bestaande uit verschillende houtvarianten gecombineerd met mos. Een stukje natuur aan de muur, wij maken de mooiste creaties van mossen en andere duurzame elementen in elk formaat. Wil jij ook een mos schilderij?

Groene Luxe
Groene Luxe
Groene Luxe

Mos kamerscherm

Mos heeft de sterke eigenschap om geluid te absorberen. Is er last van galm of hebben collega’s last van elkaars gesprekken? Een mos kamerscherm helpt om het geluid te dempen. Kijk direct naar de mogelijkheden voor jouw eigen mos kamerscherm.

Pilaren of zuilen

Zijn er pilaren of zuilen aanwezig? Wij kunnen die voorzien van mos zonder permanente bevestiging. Kies voor een volledig bedekte zuil of pilaar of juist voor een gedeelte. Zo krijgen de strategisch geplaatste betonnen structuren een speelse uitstraling.

mos pilaar

Mos logo

Een eyecatcher is het bedrijfslogo of spreuk verwerkt in een moswand of schilderij. Een mos logo is ook speciaal als een relatiecadeau, denk bijvoorbeeld aan een echte grill van zijn of haar favoriete auto, verwerkt in een mos schilderij!

Er zijn een aantal mogelijkheden om je logo of spreuk met mos te maken.

  1. Wij maken het logo in mos
  2. Wij laten doosletters maken en vullen die met mos
  3. Wij laten het logo 3D uitsnijden en plakken vervolgens mos eromheen.

Het materiaal waar het logo op wordt uitgesneden kan bijvoorbeeld acrylraat, RVS of foam zijn. Neem contact op om de mogelijkheden door te nemen!

logo in mos rendiermos ijslandsmos
bolmos moskunst

Geïnteresseerd in een mos kunstwerk? 
Bel: 06-30020750, email: info@groeneluxe.nl of vul het contactformulier in.

moswand

Contactformulier