Groene Luxe

Moswand van Groene Luxe

Moswand, Mosschilderij, Moslogo

Groene Luxe is uw keuze voor een professionele, exclusieve en aantrekkelijk geprijsde moswand (ook wel mosmuur genoemd) voor uw bedrijf, horeca onderneming of in uw huis. Onze unieke en creatieve moswanden zijn de meest gewilde in heel Nederland en zijn vervaardigd uit 100% natuurlijke materialen, waardoor u kunt genieten van de prachtige natuurlijke organische kenmerken die de wanden bieden.

Een moswand biedt een prachtige oplossing om groen in uw huis of op kantoor te brengen. Onze moswanden zijn niet alleen een esthetische toevoeging aan de ruimte, maar hebben ook een positieve impact op het welzijn van de mensen die er verblijven. Zo kunt u uw interieur opfleuren en tegelijkertijd uw omgeving positief beïnvloeden.

Bovendien zorgen onze moswanden voor een kalmerend en ontspannend effect op geest en lichaam, wat stress en angst kan verminderen. Ze zijn dan ook niet alleen mooi om naar te kijken, maar hebben ook een positieve invloed op de gezondheid en het welzijn.

Onze moswanden zijn de perfecte manier om uw bedrijf of merk te promoten. U kunt uw logo of bedrijfsnaam op de wand plaatsen, waardoor u een unieke en herkenbare uitstraling creëert. Hierdoor zal uw bedrijf niet alleen aantrekkelijker zijn voor klanten, maar ook laten zien dat u zich inzet voor duurzaamheid en het milieu. Bij Groene Luxe krijgt u de beste service en kwaliteit. Neem gerust contact met ons op voor meer informatie.

Onderhoudsvrij

Bij Groene Luxe houden we van duurzame materialen. Ons mos wordt behandeld met behulp van mineralen en zouten. Dit unieke preserveerproces garandeert dat de tijd stil blijft staan en het mos zijn zachte en flexibele structuur behoudt. Een vleugje voedingskleurstof brengt de natuurlijke groene kleur terug, waardoor het er fris en levendig uitziet. En het beste? Ons geconserveerde mos vereist geen onderhoud, wat betekent dat er geen water, zonlicht en geen bemesting nodig is. Het is zo simpel! Indien nodig is  afstoffen met een plumeau voldoende om het er als nieuw uit te laten zien. Bovendien maakt ons behoudsproces het onaantrekkelijk voor insecten, waardoor het jarenlang fris en aantrekkelijk blijft. 

Een onderhoudsvrije moswand van Groene Luxe heeft:

  • Geen water, licht of bemesting meer nodig!

Akoestiek verbeterend

Ons geconserveerde mos is niet alleen mooi, maar heeft ook akoestische eigenschappen waardoor het een uitstekend alternatief is voor traditionele akoestische panelen. Ontdek vandaag nog onze innovatieve oplossingen om de akoestiek te verbeteren en uw ruimte te upgraden! Bezoek onze pagina voor akoestiek verbeteren hier .

Brandvertragend

Door de biologische behandeling vatten onze moswanden geen vlam en zijn daardoor brandvertragend.

Garantie

Onze moswanden kunnen de speciale biologische behandeling en ons vakkundige installatie wel meer dan 10 jaar meegaan. Dankzij onze uitstekende servicevoorwaarden krijg je 5 jaar garantie op eventuele productiefouten. 

Verschillende soorten mos

Als je behoefte aan een speciaal soort mos, dan ben je bij Groene Luxe aan het juiste adres. Wij gebruiken alle bekende (en minder bekende) mos soorten zoals rendiermos, bolmos, lappenmos (platmos), spaanse mos (tilandsia), zeemossen en meer. Veel  van deze mossoorten zijn in meerdere groentinten en kleuren verkrijgbaar. Grote kans dat wij ook beschikken over uw huiskleur.

Welke moswand moet ik kiezen?

Het ligt aan de uitstraling en smaak die de inrichting heeft. Is het  strak modern of vrolijk, hip en extravagant.

Voor zakelijk strak en modern: Rendiermos, lappenmos of combinatie bol en lappenmos
Voor vrolijk, natuurlijke, hip of extravagante inrichtingen: organische moswand, urban jungle, old forest

De juiste compositie

We zoeken samen met u de juiste ingrediënten voor de compositie, alles is vooraf bespreekbaar.
Bekijk voorbeelden van projecten hier. Bekijk ons meest recente projecten op Instagram

MOSWAND VARIANTEN

Organische moswand

Urban Jungle

Bol en Lappenmos

Vrijblijvend advies

Wilt u weten welke mogelijkheden er zijn binnen uw organisatie? Maak dan vrijblijvend een afspraak.

Neem contact op via de onderstaande gegevens of vul simpelweg het contactformulier in waar u eventueel wat foto’s kunt uploaden.

organische moswand installatie bij Serena's Sensual Living door Groene Luxe rendiermos, bolmos, lappenmos, platmos

Contactformulier

Klik op de balk om meerdere opties te bekijken
reCAPTCHA is required.

Wilt u snel een vrijblijvende offerte ontvangen?

Direct offerte aanvragen
  • Direct Offerte

    Ontvang een offerte op maat, stuur een bericht of bel: 085-4015421

  • WhatsApp
  • Bel Ons