Groene Luxe
akoestiek oplossingen van groene luxe. akoestiek verbeteren met een moswand, decoposol, akupanel

Akoestiek oplossingen van Groene Luxe

Als je in een ruimte bent waar geluiden zich kunnen verspreiden, zoals een grote zaal of een openbare ruimte, kan het voorkomen dat het geluid gaat galmen. Dit kan leiden tot een slechte verstaanbaarheid van gesproken woorden. Mensen kunnen elkaar niet meer goed verstaan en het wordt moeilijk om een gesprek te voeren. Dit probleem doet zich ook voor in geluidsstudios waar men opnamen wilt maken zonder ongewenste nagalmen. Om de nagalm te verminderen, wordt gebruikgemaakt van verschillende akoestische maatregelen, zoals geluidsabsorberende materialen en het plaatsen van stoffering en isolatiematerialen. Hierdoor wordt de akoestiek in de ruimte verbeterd en wordt de verstaanbaarheid verhoogd.

Kenmerken akoestiek oplossingen van Groene Luxe:

 1. Duurzame materialen.
 2. Mogelijkheid om materialen te combineren bijvoorbeeld met mos.
 3. Hoog decoratief gehalte.
 4. Patronen, logo’s, vormen en andere kleuren mogelijk.
 5. Akoestische wand, plafond en zitplaats oplossingen.
 6. Aantrekkelijke prijzen.

Wilt u gratis advies en een offerte?

Klik voor Gratis advies en een offerte

Moswand en akoestiek

Een moswand van Groene Luxe is een duurzame en stijlvolle oplossing voor akoestische problemen in verschillende ruimtes. De unieke samenstelling van natuurlijk mos en akoestisch substraat zorgt voor een uitstekende absorptie van geluidsgolven, waardoor geluid wordt verminderd en spraakverstaanbaarheid wordt verbeterd. Het product is volledig onderhoudsvrij en heeft geen water of zonlicht nodig, waardoor het perfect is voor binnenruimtes. Door een biologische behandeling blijft de natuurlijke ecologie van mos behouden. De natuurlijke esthetiek van onze moswanden voegen een vleugje natuur toe aan elke ruimte en is daarom een populaire keuze voor kantoren, hotels, restaurants en woningen. Met de mogelijkheid om vormen, kleuren en ontwerpen aan te passen, is een moswand van Groene Luxe een veelzijdige oplossing die zowel akoestische als esthetische voordelen kan bieden voor elke ruimte.

Glaswol & Steenwol in combinatie met Decoposol

Glaswol en steenwol zijn een uitstekend geluidsisolatie materiaal. De minerale wol in een wand zorgt ervoor dat de wand niet hol klinkt. Geluid dat door de wand komt wordt door de minerale wol vezels geabsorbeerd. Door te combineren met een Decoposol doek, welke in iedere print is te drukken, krijg je een optimaal ademende isolatie die er ook nog eens mooi uit ziet.

Kurk & andere designmaterialen

Wist u dat kurk ook goed het geluid absorbeert? onze Gencork kurkwanden zijn uitermate geschikt om toe te passen in een lawaaiige omgeving. Groene Luxe heeft een breed scala aan akoestiek oplossingen, ook verschillende materialen die ook in de meest prestigieuze omgevingen te integreren zijn.

VOORBEELDEN AKOESTIEK OPLOSSINGEN

Totaaloplossing akoestiek problemen

Om akoestiek problemen te verhelpen, en de juiste middelen in te zetten, is soms een oplossing met meerdere materialen nodig. Om een totaaloplossing aan te kunnen bieden hebben wij een akoestiek expert in huis die op alle fronten advies kan geven. Wij kunnen naast mos ook advies uitbrengen over speciale akoestische panelen of meubilair en deze ook leveren  en installeren.

Kenmerken van onze ‘akoestische’ dienstverlening zijn:

 • Duidelijke akoestiek verbetering

 • Esthetisch mooi & duurzaam

 • Te combineren met andere materialen

 • In huis akoestiek expert

 • Totaaloplossing akoestiek verbeteren

 • Ook andere akoestische oplossingen

Gratis advies en offerte

Wilt u weten welke mogelijkheden er zijn binnen uw organisatie? Maak dan vrijblijvend een afspraak.

Neem contact op via de onderstaande gegevens of vul simpelweg het contactformulier in waar u eventueel wat foto’s kunt uploaden.

akoestiek oplossen met een verticale tuin en plafond tegels groene

Gratis advies en offerteformulier

Klik op de balk om opties te bekijken
Hier kunt u een foto van de locatie waar de moswand op moet komen meesturen. Meerdere foto’s in een zip bestand
reCAPTCHA is required.

 • DIRECT Offerte
  Direct advies-offerte | Bel: 085-4015421
 • WhatsApp
 • Bel Ons