Gedreven door passie voor mens en natuur..

Groene Luxe bestaat uit een team van medewerkers die interieurbeplanting naar een hoger niveau brengt. Door verschillende natuurelementen te combineren zoals mos met planten, hout of andere duurzame materialen, zoeken wij de grenzen op van wat mogelijk is.

Onze creativiteit spreekt voor zich kijk maar eens naar ons portfolio op Instagram of bekijk onze Urban Jungle Moswanden of onze exclusieve SportsMoss kunstwerken. Allen zijn ontwerpen die je visueel aantrekken, die geluid absorberen, rustgevend zijn en bovendien je eigen natuur aanspreken.

Reacties als “werkelijk prachtig” “wauw” dat heb ik nog nooit eerder gezien, staren met open mond of mag ik het aanraken? doet ons glimlachen van trots en geeft ons (groene) energie om vooral door te gaan.

Wij bieden verschillende diensten aan, zoals het creëren van moswanden, het aanbrengen van verticale tuinen en beplanting in verschillende designs. Onze medewerkers doen dit iedere keer met veel plezier.

Ben je benieuwd naar wat wij voor jou kunnen betekenen? Neem dan direct contact met ons op. Wij helpen je graag met het creëren van jouw groene luxe!