Groene Luxe

Interieurarchitect en Groene Luxe

Het beroep van interieurarchitect is geen gemakkelijke taak. Het vereist veel creativiteit, vindingrijkheid en kennis over de nieuwste trends en producten op de markt. Daarom zou je als interieurarchitect partners willen hebben die jouw behoeften begrijpen en bereid zijn om extra inspanningen te leveren om jouw ontwerpen tot leven te laten komen. Groene Luxe is jouw partner in hoogwaardige wanddecoratie. Wij zijn gespecialiseerd in het ontwerpen en installeren van exclusieve natuurwanden die niet alleen mooi zijn, maar ook duurzaam.

Wanneer je met ons samenwerkt, kun je erop vertrouwen dat wij alles van begin tot eind regelen. Wij werken nauw met je samen in de ontwerpfase om je visie te begrijpen en unieke ideeën te bedenken voor moswanden, kurkwanden of houten ontwerpwanden. Zodra het ontwerp is afgerond, zorgen wij voor het installatieproces en zorgen we ervoor dat alles professioneel en volgens de hoogste normen wordt gedaan.

Wat ons onderscheidt van anderen in de branche, is onze toewijding om natuurlijke wanden naar het volgende niveau te creëren die niet alleen esthetisch aantrekkelijk zijn, maar ook een gezonde omgeving bevorderen. Wij gebruiken hoogwaardige materialen die duurzaam worden verkregen en ontwerpen muren die zowel functioneel als mooi zijn. Of het nu in een huis, kantoor, restaurant of andere ruimte is,  natuurlijke wanden van Groene Luxe laten zeker een blijvende indruk achter.

interieurarchitect en groene luxe
interieurarchitect en groene luxe

Next level service

We bieden uitstekende servicevoorwaarden. We zijn trots op de kwaliteit van onze producten en hebben vertrouwen in hun duurzaamheid. Daarom bieden we graag een standaardgarantie van 5 jaar op al onze natuurwanden. U kunt erop vertrouwen dat we achter onze producten staan en toegewijd zijn om het hoogste niveau van klanttevredenheid te leveren. Ons team is toegewijd aan het bieden van persoonlijke service en aandacht aan al onze klanten, waarbij we ervoor zorgen dat aan hun behoeften en verwachtingen wordt voldaan. We geloven dat het onderhouden van langdurige relaties met onze klanten essentieel is voor ons succes en we streven er altijd naar om onze diensten te verbeteren en te verbeteren om u beter te kunnen bedienen. Vertrouw ons om u de beste service en hoogwaardige producten op de markt te bieden.

Out of the box

Denk je aan een unieke creatie, eentje die je nergens anders zult zien? Ons team is gepassioneerd over het creëren van “out of the box” ontwerpen die jouw en je klant(en) echt zullen verbazen. We zijn gespecialiseerd in het op maat maken van exclusieve ontwerpen volgens jouw specifieke verzoeken. Door zorgvuldig jouw visie te analyseren, zullen onze experts hard werken om jouw gewenste tinten, logo’s en producten in het ontwerp te verwerken. Wij zijn trots op het gebruik van exotische en duurzame materialen zoals mos, bladeren, leer, veren, hout, kurk en schors. Onze toewijding om milieuvriendelijke materialen te gebruiken, sluit aan bij onze zoektocht om onze planeet te behouden. Laat je verbazen en ga voor een ‘out of the box’ creatie van Groene Luxe.

Werk nu samen met Groene Luxe

Direct contact

Ook duurzaam samenwerken met Groene Luxe?

Wil je weten welke mogelijkheden er zijn? Maak dan vrijblijvend een afspraak.

Neem contact op via de onderstaande gegevens of vul simpelweg het contactformulier in waar je eventueel wat foto’s kunt uploaden.

contact groene luxe

Contactformulier

Klik op de balk om opties te bekijken
Hier kunt u een foto van de locatie waar de moswand op moet komen meesturen. Meerdere foto’s in een zip bestand
reCAPTCHA is required.

  • DIRECT Offerte
    Direct advies-offerte | Bel: 085-4015421
  • WhatsApp
  • Bel Ons