Groene Luxe
Mosschilderij

Mosschilderij van Groene Luxe

Mosschilderij met of zonder logo, met of zonder omlijsting

Vierkant, rechthoek, rond, organische
Bij ons bedrijf bieden we meer dan alleen complete mosmuren. Daarnaast leveren wij ook verschillende maten mos schilderijen die kunnen worden aangepast met een mosrand of lijstwerk naar keuze. Om u de beste en meest nauwkeurige prijs te bieden, hebben we specifieke details nodig, zoals de exacte afmetingen, het gewenste type mos of elke combinatie met andere materialen en of u al dan niet wilt dat het schilderij ingelijst wordt. Ons team is toegewijd aan het garanderen dat we aan uw specifieke voorkeuren en behoeften voldoen en we streven altijd naar de beste kwaliteit producten en diensten. Dus laat ons weten wat u in gedachten heeft en we kijken er naar uit om een ​​prachtig en uniek mos schilderij speciaal voor u te creëren.

Onderhoudsvrij
Een onderhoudsvrij mos schilderij kan natuurlijke schoonheid en sfeer toevoegen aan elke omgeving zonder regelmatig onderhoud en verzorging te vereisen. Dit kan vooral handig zijn voor drukke kantoorruimtes of woningen waar de bewoners mogelijk niet de benodigde tijd of middelen hebben om levende planten te onderhouden. Bovendien zijn mos schilderijen milieuvriendelijk omdat ze geen regelmatig water geven of bemesten vereisen, waardoor ze een onderhoudsarm maar esthetisch aantrekkelijk optie zijn voor elke ruimte.

Lovely Green
Bij Groene Luxe kunt u terecht voor maatwerk oplossingen.
Op onze webshop Lovely Green, kunt u (ook) terecht voor mosschilderijen in verschillende maten en uitvoeringen. Dit zijn vaste maatvoeringen en geen maatwerk.

VOORBEELDEN MOSSCHILDERIJEN

Vrijblijvend advies

Wilt u weten welke mogelijkheden er zijn binnen uw organisatie? Maak dan vrijblijvend een afspraak.

Neem contact op via de onderstaande gegevens of vul simpelweg het contactformulier in waar u eventueel wat foto’s kunt uploaden.

laptop mock

Contactformulier

Klik op de balk om meerdere opties te bekijken
reCAPTCHA is required.

Wilt u vrijblijvend advies en een offerte ontvangen?

Direct offerte aanvragen
  • Direct Offerte

    Ontvang een offerte op maat, stuur een bericht of bel: 085-4015421

  • WhatsApp
  • Bel Ons