Groene Luxe
Zijden bloemen decoratie - groene luxe

Zijden bloemen decoraties van Groene Luxe

Groene Luxe biedt een breed scala aan hoogwaardige decoratieoplossingen aan die zijn afgestemd op de uiteenlopende behoeften van onze klanten. Van onze exclusieve wanddecoratie-opties tot onze uitzonderlijke zijden bloemstukken. Onze specialisatie in wand- en zijden bloemendecoratie heeft ons een reputatie opgeleverd in de branche, waar interieurprofessionals onze expertise zoeken voor complete decoroplossingen.

Onze precieze aandacht voor detail en creatieve geest gebruiken alleen de hoogste kwaliteit materialen om unieke en elegante decoratiestukken te produceren die zeker een vleugje klasse aan elke ruimte toevoegen.
Als u op zoek bent naar hoogwaardige decoratieoplossingen, neem dan contact met ons bel: 085-4015421 of vul onderstaand offerteformulier in.

Kenmerken zijden bloemen decoraties van Groene Luxe:

 1. Duurzame materialen.
 2. Mogelijkheid om materialen te combineren bijvoorbeeld met mos, kurk, hout.
 3. Hoog decoratief gehalte.
 4. Patronen, logo’s, vormen en andere kleuren mogelijk.
 5. Aantrekkelijke prijzen.

Wilt u advies en een offerte?

Klik voor direct advies en een offerte

Zijden bloemen in de horeca

Zijden bloemen zijn steeds populairder geworden in de horeca industrie vanwege hun superieure kwaliteit, brede scala aan opties en gebruiksgemak. In tegenstelling tot echte bloemen, vereisen zijden bloemen geen onderhoud, waardoor zij de perfecte toevoeging zijn aan elke omgeving waar ambiance en sfeer belangrijk zijn. Met hun realistische look en verschillende kleur- en grootte opties, kunnen zijden bloemen dienen als een kosteneffectieve en langdurige oplossing voor het decoreren van restaurants, hotels en andere bedrijven. Daarnaast kunnen zijden bloemen het hele jaar door gebruikt worden, ongeacht seizoensveranderingen, waardoor bedrijfseigenaren kunnen genieten van de voordelen van prachtige flora zonder zich zorgen te hoeven maken over de verandering van seizoenen. Over het algemeen zijn zijden bloemen een verstandige investering voor elk bedrijf dat zijn esthetisch beroep wil verbeteren en een onvergetelijke sfeer voor zijn klanten wil creëren.

Van zakelijk tot sprookjesachtig

Met ons creatieve team maken wij de mooiste zijden bloemen decoraties. Van zakelijke decoraties tot sprookjesachtig wij brengen uw wens tot leven.

 1. Gebruik van kleur afgestemd op uw huiskleuren
 2. kleine en grote decoratie stukken mogelijk.
 3. Combinaties met andere materialen mogelijk (boomstam-takken etcetera)

Ook voor uw bedrijf

Onze zijden bloemen en planten zijn niet van echt te onderscheiden en vergen geen onderhoud. Ook voor uw bedrijf is een zijden bloemen oplossing bij uitstek geschikt als u 365 dagen per jaar een perfecte look & feel wilt hebben. Onze zijden bloemen zijn een waardevolle investering voor de uitstraling van uw bedrijf.

 1. 365 dagen per jaar de perfecte uitstraling voor uw bedrijf
 2. Geen onderhoud
 3. Eenmalige investering
VOORBEELDEN ZIJDEN BLOEMEN DECORATIES

Gratis advies en offerte

Wilt u weten welke mogelijkheden er zijn binnen uw organisatie? Maak dan vrijblijvend een afspraak.

Neem contact op via de onderstaande gegevens of vul simpelweg het contactformulier in waar u eventueel wat foto’s kunt uploaden.

Gratis advies en offerteformulier

Klik op de balk om opties te bekijken
Hier kunt u een foto van de locatie waar de moswand op moet komen meesturen. Meerdere foto’s in een zip bestand
reCAPTCHA is required.

 • DIRECT Offerte
  Direct advies-offerte | Bel: 085-4015421
 • WhatsApp
 • Bel Ons