Groene Luxe

Brochures en prijzen

Prijswijzigingen voorbehouden. Prijzen zijn per m2 en exclusief btw. Particulieren krijgen een prijs inclusief btw.

Het is raadzaam om een voorstel bij ons aan te vragen, een voorstel aanvragen is vrijblijvend.

Voor de laatste prijzen, of prijzen voor producten waarvoor geen prijs is genoemd, neem contact met ons op. Tel: 085-4015421 of stuur een email naar info@groeneluxe.nl
Downloaden van de brochures/prijslijsten kan door op dit download icoontje icoon te klikken of op deze download mobile icoontje 

MOSWANDEN & ANDERE MOS PRODUCTEN
Prijzen van moswanden variëren tussen de €200,- en €595,- per m2, inclusief installatie, exclusief btw. Particulieren krijgen een prijs inclusief btw.
De regel is hoe meer m2 des te voordeliger de m2 prijs wordt. Wij tellen alle vierkante meters bij elkaar op om een zo gunstig mogelijke prijs neer te leggen.

Wij bieden al onze moswanden inclusief ontwerp, installatie en het dichtmaken van randen (en zijn daarmee vaak nog goedkoper dan een aanbieder waar je zelf alles moet ophalen en installeren*). Op deze manier ben je verzekerd van een mooie groene wand met garantie.

*Bij veel aanbieders zijn installatie en het dichtmaken van randen optioneel. Ook moet je het vaak zelf ophalen. Je kunt dan zelf installeren met losse panelen (een moswand opbouwen bestaat uit losse panelen). De kans is groot dat je de losse panelen ziet zitten en soms met onderling kleurverschil. 

LET OP: Moswanden zijn behandeld met zouten en mineralen, hierdoor kunnen ze helaas NIET meer buiten worden gebruikt.

GENCORK KURKWANDEN
De prijzen zijn per design verschillend. Er zijn designs vanaf €220,- per m2 tot €710,- per m2. De prijzen zijn exclusief btw, installatie en transport. Particulieren krijgen een prijs inclusief btw. Vraag om een vrijblijvend voorstel waarin u een totaalprijs krijgt. Geef daarbij het gewenste design door en de afmetingen (lengte x breedte). 

WONDERWALL STUDIOS
De prijzen zijn per design verschillend. Er zijn designs vanaf €95,- per m2 tot €895,- per m2. De prijzen zijn exclusief btw, installatie en transport. Particulieren krijgen een prijs inclusief btw. Vraag om een vrijblijvend voorstel waarin u een totaalprijs krijgt. Geef daarbij het gewenste design door en de afmetingen (lengte x breedte). 

RVS Deco
De prijzen zijn per design verschillend. Er zijn designs vanaf €240,- per m2 tot €765,- per m2. De prijzen zijn exclusief btw, installatie en transport. Particulieren krijgen een prijs inclusief btw. Vraag om een vrijblijvend voorstel waarin u een totaalprijs krijgt. Geef daarbij het gewenste design door en de afmetingen (lengte x breedte). 

Direct advies en een offerte ontvangen?

klik voor offerte aanvragen
  • DIRECT Offerte
    Direct advies-offerte | Bel: 085-4015421
  • WhatsApp
  • Bel Ons