Groene Luxe
Waarom kiezen voor Groene Luxe

Gedreven door passie voor mens en natuur..

Alessandro Rescio, de oprichter/eigenaar en creatief brein, was sinds 2015 al bezig met het ontwerpen en installeren van groene wanden. Toen wist bijna niemand nog wat een verticale tuin of een moswand was. Het was spannend in het begin om dit aan de man te brengen maar wilskracht en geloof heeft ertoe geleid dat in 2017 Groene Luxe BV werd opgericht. In dat jaar schonk de media aandacht aan groene wanden en zo zag je overal online, op televisie en in de bladen veel groene wanden voorbij komen. Tot op de dag van vandaag zet die trend nog steeds door.

Onderscheidend en geliefd door interieurprofessionals
Door passie voor design, en het durven combineren van materialen, kwam Groene Luxe al snel als eerste op de markt met Urban Jungle moswanden en Old Forest. Wanden die zijn gemaakt van mos met gepreserveerd plantmateriaal en elementen die onder het mos vandaan komen. Omdat we graag onderscheidend zijn (en ook durven) is onze nieuwste creatie de organische moswand erg hot momenteel.  Dit is een moswand zonder kaders waarbij het mos op de muur ergens ontstaat en zich zo voort heeft gewoekerd. Deze wanden bestaan uit allerlei mos soorten waaronder ook speciale wilde mos. Hierin gebruiken wij ook takken en plantmateriaal. 

Niet alleen groene wanden
Tegenwoordig is ons assortiment uitbreidt met andere natuurwanden zoals Gencork, 3d kurkwanden zoals je ze niet eerder hebt gezien, werkelijk adembenemend. Met Wonderwall Studios hebben wij een rijkelijk houten wand-design merk in ons assortiment. Van afgedankt hout, of hout wat een tweede leven krijgt, worden de mooiste ontwerpen gemaakt. In vele werelddelen wordt hout met de hand uitgezocht en werken ambachtslieden met passie aan de designs. Als de situatie erom vraagt dan gebruiken wij zijden bloemen, met onze zijden bloemen decoraties maken wij de mooiste creaties voor elke situatie. Vaak worden moswanden en kurkwanden ingezet als vervanger voor speciale akoestiek panelen, doordat wij deze situatie vaker tegenkwamen hebben wij een akoestiek partner in de arm genomen. Op deze manier kunnen wij u beter adviseren wat u nodig heeft om de akoestiek te verbeteren in uw ruimte, of dit nu met mos, kurk of een speciaal akoestisch paneel gaat wij helpen u graag op weg. 

Sportsmoss, Arto Mural (Vernieuwend en creatief)
Een creatief idee bedacht in 2017, je eigen verticale sportveld op de muur. Met deze schilderijen of wanden maken wij je favoriete sportveld, dat wil zeggen de sportbelijning, voor een groene wand. Dus de belijning van een voetbalveld op een achtergrond van rendiermos. Dit kunnen wij ook met de belijning van een tennisbaan, basketbalveld, racecircuit en tal van andere sportbelijningen en ook in verschillende kleuren. Wat dacht je van het logo van je voetbalclub op de plek van de middenstip? Neem eens een kijkje op www.sportsmoss.com voor een impressie. Met Arto Mural als merknaam ontwerpt Groene Luxe een eigen kunstzinnige producten. Dit kan wanddecoratie of exclusief meubilair zijn. Arto Mural is volop in ontwikkeling en zal in de nabije toekomst worden gepresenteerd. 

Concurrentie
In de loop der jaren is er veel concurrentie bijgekomen, bedrijven die het ‘erbij doen’ en niet gespecialiseerd zijn en kopieergedrag vertonen. De afwerking is dan vaak om te huilen, je ziet slechte mos kwaliteit, wanden waar je de platen (naden) ziet zitten, wanden met verkleuring, compositie is treurig etc.

Kwaliteit
Groene Luxe gebruikt uitsluitend 100% echte natuurmaterialen van de hoogste kwaliteit. Wij blijven onderscheidende wanden maken, wanden die je niet bij een ander ziet.

Garantie
Wij vinden dat een natuurwand mooi moet blijven en bieden daarom uitstekende garantievoorwaarden. Alles is bespreekbaar en we vinden altijd wel een oplossing.

ONZE DIENSTEN

Advies op maat
VOOR ELKE SITUATIE

help customer support service concept 1 1

Ontwerp & installatie van
EXCLUSIEVE NATUURWANDEN

exclusive walls2 e1627827273877

Service
REPARATIE & TOUCH-UP

reparatie en touch up

Vrijblijvend advies

Wil je weten welke mogelijkheden er zijn voor jouw situatie? 

Neem contact op via de onderstaande gegevens of vul simpelweg het contactformulier in waar je eventueel wat foto’s kunt uploaden.

Groene Luxe, exclusieve natuurwanden, wonderwall Studio's, Gencork, Zijden bloemen

Contactformulier

Klik op de balk om opties te bekijken
Hier kunt u een foto van de locatie waar de moswand op moet komen meesturen. Meerdere foto’s in een zip bestand
reCAPTCHA is required.

  • DIRECT Offerte
    Direct advies-offerte | Bel: 085-4015421
  • WhatsApp
  • Bel Ons