Groene Luxe
Waarom kiezen voor Groene Luxe

Gedreven door passie voor mens en natuur..

De oprichter/eigenaar van Groene Luxe was sinds 2015 al bezig met het ontwerpen en installeren van groene wanden. Toen wist bijna niemand nog wat een verticale tuin of een moswand was. In 2017 is Groene Luxe BV opgericht en vanaf dat moment liep het storm. De media schonk aandacht aan groene wanden en zo zag je overal online, op televisie en in de bladen veel groene wanden voorbij komen.

Onderscheidend en geliefd door interieurproffesionals
Door passie voor design, en het durven combineren van materialen, kwam Groene Luxe al snel als eerste op de markt met Urban Jungle moswanden en Old Forest. Wanden die zijn gemaakt van mos met gepreserveerd plantmateriaal en elementen die onder het mos vandaan komen. Omdat we graag onderscheidend zijn en durven met nieuwe ontwerpen te komen is onze nieuwste creatie de organische moswand erg hot momenteel.  Dit is een moswand zonder kaders waarbij het mos op de muur ergens ontstaat en zich zo voort heeft gewoekerd. Deze wanden bestaan uit allerlei mos soorten waaronder ook speciale wilde mos. Hierin gebruiken wij ook takken en plantmateriaal. Een prachtige aanvulling op ons assortiment is het merk Gencork, 3d kurkwanden zoals je ze niet eerder hebt gezien, werkelijk adembenemend. Of kijk eens naar onze extra 3d moswanden, wanden waar we extra verdikkingen onder het mos aanbrengen. Elke wand en elementen worden afgestemd op de wensen van de klant. Materialen worden uit binnen en buitenland verkregen, juist om die leuke aparte elementen te kunnen toevoegen.

Sportsmoss, Arto Mural (Vernieuwend en creatief)
Een creatief idee bedacht in 2017, je eigen verticale sportveld op de muur. Met deze schilderijen of wanden maken wij je favoriete sportveld, dat wil zeggen de sportbelijning, voor een groene wand. Dus de belijning van een voetbalveld op een achtergrond van rendiermos. Dit kunnen wij ook met de belijning van een tennisbaan, basketbalveld, racecircuit en tal van andere sportbelijningen en ook in verschillende kleuren. Wat dacht je van het logo van je voetbalclub op de plek van de middenstip? Neem eens een kijkje op www.sportsmoss.com voor een impressie. Met Arto Mural als merknaam ontwerpt Groene Luxe een eigen kunstzinnige producten. Dit kan wanddecoratie of exclusief meubilair zijn. Arto Mural is volop in ontwikkeling en zal in de nabije toekomst worden gepresenteerd. 

Concurrentie
In de loop der jaren is er veel concurrentie bijgekomen, wat goed is maar ook jammer. Bedrijven die het ‘erbij doen’ en niet gespecialiseerd zijn, veel kopieergedrag vertonen, slechte materialen gebruiken, wanden waar je de platen ziet zitten, wanden met verkleuring etc.

Kwaliteit
Wij blijven onderscheidende wanden maken, wanden die je niet bij een andere leverancier ziet. Wij gebruiken 100% echte materialen van de hoogste kwaliteit.  

Garantie
Wij vinden dat een natuurwand mooi moet blijven en bieden daarom uitstekende garantievoorwaarden. Alles is bespreekbaar en we vinden altijd wel een oplossing.

ONZE DIENSTEN

Advies op maat
VOOR ELKE SITUATIE

help customer support service concept 1 1

Ontwerp & installatie van
EXCLUSIEVE NATUURWANDEN

exclusive walls2 e1627827273877

Service
REPARATIE & TOUCH-UP

reparatie en touch up

Vrijblijvend advies

Wilt u weten welke mogelijkheden er zijn binnen uw organisatie? Maak dan vrijblijvend een afspraak.

Neem contact op via de onderstaande gegevens of vul simpelweg het contactformulier in waar u eventueel wat foto’s kunt uploaden.

laptop mock

Contactformulier

Klik op de balk om meerdere opties te bekijken
reCAPTCHA is required.

Wilt u snel een vrijblijvende offerte ontvangen?

Direct offerte aanvragen
  • Direct Offerte

    Ontvang een offerte op maat, stuur een bericht of bel: 085-4015421

  • WhatsApp
  • Bel Ons