Groene Luxe
Groene luxe, wonderwall studios

Wonderwall Studios

Met Wonderwall Studios bieden wij een exclusieve houtdesign wanddecoratie lijn. De manier waarop de houten wandpanelen zijn vervaardigd past helemaal in deze tijd van duurzaamheid, circulair en werken met ambachtslieden. Vakmensen die met passie de mooiste houtkunstwerken voort brengen. Bekijk het aanbod van de verschillende houten wandpanelen, mocht je interesse hebben in een type wand bekleding, neem gerust contact op wij helpen je graag verder.  Zien hoe wij Wonderwall Studios combineren met onze andere producten? klik hier.

Houten wandpanelen van gerecycled hout

Met afgedankt hout wat eerder dienst deed als vloer, balk, pilaar of andere functie en afkomstig uit meerdere werelddelen, maakt Wonderwall Studio’s unieke houten wanddecoratie. Houten wandpanelen die je werkelijk een kunstwerk kan noemen. De designs zijn niet te vergelijken met wat je vaak bij een ander ziet. Dat is precies waar Groene Luxe voor staat, uniek en bijzonder, iets wat je vaak alleen bij ons kunt krijgen. 

Verrijking van uw interieur

De designs zijn vrolijke houten wandbekleding van gerecycled hout dat oppervlaktes verrijkt en je interieur verbetert. De hoogste kwaliteit wordt nagestreefd om houten wandbekleding te produceren die een leven lang meegaat.

Houten wandpanelen van ambachtslieden

De houten wandpanelen worden met de hand vervaardigd door ambachtslieden. Mensen die houden van hun werk en dat zie je ook terug in de kwaliteit.

Ontwerp & installatie

Wij bieden al onze houten wanden aan inclusief ontwerp & installatie. Wil je zelf liever installeren, dan kun je ook de houten wandpanelen los bij ons bestellen.

Prijzen

De prijzen zijn per design verschillend. Er zijn designs vanaf €95,- per m2 tot €895,- per m2. De prijzen zijn exclusief btw, installatie en transport. Vraag om een vrijblijvend voorstel waarin u een totaalprijs krijgt. Geef daarbij het gewenste design door en de afmetingen (lengte x breedte).

Download onze Wonderwall Studios flyer hier.

Andere wanddecoratie van Groene Luxe

Direct advies en een offerte?

Klik voor Gratis advies en een offerte
Wonderwall Studios collectie

Wonderwall Studios & Groene Luxe

Helemaal bijzonder is de manier waarop wij Wonderwall Studios samen met de decoratieve kunsten van Groene Luxe tot leven brengen. Panelen gecombineerd met mos, planten of ander materiaal. Als je al aangenaam verrast was door de mooie collectie dan raak je in extase bij het zien van deze kunstwerken. Hieronder enkele voorbeelden, nieuwsgierig geworden? neem contact op, wij bespreken graag de mogelijkheden.

Wonderwall Studios Wicker & Groene Luxe
Wonderwall Studios Wicker & Groene Luxe
Wonderwall Studios Cameo & Groene Luxe
Wonderwall Studios Cameo & Groene Luxe
Wonderwall Studios Current & Groene Luxe
Wonderwall Studios Current & Groene Luxe

Wonderwall Studios MISSIE

Bij GroeneLuxe streven we ernaar om hoogwaardige houten wandpanelen te maken die meerwaarde brengen aan jouw interieur en oppervlakken verrijken. Ons doel is om duurzame wandbekleding te produceren met hergebruikt hout, waardoor we bijdragen aan een luxe en groene levensstijl.

Wonderwall Studios HOW

Houten Wandpanelen van Wonderwall Studios worden zorgvuldig geselecteerd. We zorgen dat we vervolgens redden en upcyclen. Op ambachtelijke wijze transformeren we een typisch verweerde balk tot een opvallende collectie unieke houten wandpanelen. Dit duurzame proces sluit naadloos aan bij onze groene filosofie.

Wonderwall Studios WHY

We koesteren het proces van het redden en nieuw leven inblazen van oud, versleten en verweerd hout. Onze passie ligt in ontdekkingen en het plezier van creatief design, gedeeld met gelijkgestemde zielen. Daarom hanteren we bij GroeneLuxe deze benadering en doen we wat we doen met toewijding aan een groenere en luxueuze levensstijl.

Wonderwall Studio's & Groene Luxe wandpanelen met allure
Wonderwall Studios Clue
Wonderwall Studio's & Groene Luxe Jagger
Wonderwall Studios Sage

Direct advies en een offerte

Neem contact op via de onderstaande gegevens of vul simpelweg het contactformulier in waar u eventueel wat foto’s kunt uploaden.

Wonderwall Studios Jungle & Groene Luxe

Direct advies en een offerteformulier

Klik op de balk om opties te bekijken
Hier kunt u een foto van de locatie waar de moswand op moet komen meesturen. Meerdere foto’s in een zip bestand
reCAPTCHA is required.

  • DIRECT Offerte
    Direct advies-offerte | Bel: 085-4015421
  • WhatsApp
  • Bel Ons