Groene Luxe
Wonderwall Studio's hout design panelen. Exclusieve wanddecoratie van Groene Luxe

Wonderwall Studios

Met Wonderwall Studios bieden wij een exclusieve houtdesign wanddecoratie lijn. De manier waarop de houten wandpanelen zijn vervaardigd past helemaal in deze tijd van duurzaamheid, circulair en werken met ambachtslieden. Vakmensen die met passie de mooiste houtkunstwerken voort brengen. Bekijk het aanbod van de verschillende hout panelen, mocht je interesse hebben in een type wand bekleding, neem gerust contact op wij helpen je graag verder. 

Gerecycled hout
Met afgedankt hout wat eerder dienst deed als vloer, balk, pilaar of andere functie en afkomstig uit meerdere werelddelen, maakt Wonderwall Studio’s unieke wanddecoratie. Wandpanelen die je werkelijk een kunstwerk kan noemen. De designs zijn niet te vergelijken met wat je vaak bij een ander ziet. Dat is precies waar Groene Luxe voor staat, uniek en bijzonder, iets wat je vaak alleen bij ons kunt krijgen. 

Verrijking van uw interieur
De designs zijn vrolijke wandbekleding van gerecycled hout dat oppervlaktes verrijkt en je interieur verbetert. De hoogste kwaliteit wordt nagestreefd om wandbekleding te produceren die een leven lang meegaat.

Ambachtslieden
De panelen worden met de hand vervaardigd door ambachtslieden. Mensen die houden van hun werk en dat zie je ook terug in de kwaliteit.

Ontwerp & installatie
Wij bieden al onze wanden aan inclusief ontwerp & installatie. Wil je zelf liever installeren, dan kun je ook de panelen los bij ons bestellen.

Prijzen

Voor prijsinformatie kunt u hier terecht. Prijzen zijn per m2, exclusief btw, installatie en transport. Vraag om een vrijblijvend voorstel waarin u een totaalprijs krijgt

Andere wanddecoratie van Groene Luxe
Moswanden, Gencork kurkwanden, Verticale tuin, Zijden bloemen, Akoestiek oplossingen.

Direct advies en een offerte?

Klik voor Gratis advies en een offerte
Wonderwall Studios collectie

Wonderwall Studios & Groene Luxe

Helemaal bijzonder is de manier waarop wij Wonderwall Studios samen met de decoratieve kunsten van Groene Luxe tot leven brengen. Panelen gecombineerd met mos, planten of ander materiaal. Als je al aangenaam verrast was door de mooie collectie dan raak je in extase bij het zien van deze kunstwerken. 

Wonderwall Studio's & Groene Luxe wandpanelen met allure
Wonderwall Studios Clue
Wonderwall Studio's & Groene Luxe Jagger
Wonderwall Studios Sage

Direct advies en een offerte

Neem contact op via de onderstaande gegevens of vul simpelweg het contactformulier in waar u eventueel wat foto’s kunt uploaden.

hout designpanelen, wonderwall studio's jungle met Groene luxe

Direct advies en een offerteformulier

Klik op de balk om opties te bekijken
Hier kunt u een foto van de locatie waar de moswand op moet komen meesturen. Meerdere foto’s in een zip bestand
reCAPTCHA is required.

  • DIRECT Offerte

    Direct advies-offerte | Bel: 085-4015421

  • WhatsApp
  • Bel Ons