Groene Luxe

Moswanden van Groene Luxe

Diverse moswand varianten verkrijgbaar in strak-modern of hip-extravagant. Mos is ook in uw huiskleur te verkrijgen.

Moswanden zijn de laatste jaren steeds populairder geworden als een unieke en duurzame manier om een vleugje natuur toe te voegen aan binnenruimtes. Niet alleen zien ze er prachtig en rustgevend uit, maar ze bieden ook een scala aan voordelen voor zowel het milieu als de mensen die ermee in contact komen.

Een van de voordelen van moswanden is hun vermogen om de akoestiek te verbeteren. Ervaart u een vervelende galm of andere akoestische problemen in uw ruimte? dan helpt een moswand uitstekend vanwege de geluidsabsorberende functie van het mos. Meer over moswanden en akoestiek vindt u hier.

Mos en bladmateriaal in verschillende kleuren
Door toevoeging van een voedingskleurstof in het preparatieproces is rendiermos in meer dan 30 kleuren verkrijgbaar. Bladmateriaal wordt ook in andere kleuren geproduceerd. Hierdoor zijn prachtige vormen en creaties te maken. Afhankelijk van het aanbod zijn de overige mos-soorten bolmos, platmos ook in andere kleuren dan groen te verkrijgen. Heb je een leuk project waarin je andere kleuren wilt gebruiken? Neem contact met ons op.

Groene luxe exclusieve natuurwanden
100% natuurlijke materialen

Positief effect
Moswanden hebben een positief effect hebben op onze mentale gezondheid en welzijn. Studies hebben aangetoond dat blootstelling aan de natuur kan helpen bij het verminderen van stress en angst, en moswanden zijn een geweldige manier om een stukje buiten naar binnen te brengen. Ze creëren een rustige en serene sfeer die kan helpen bij het verbeteren van productiviteit en focus.

Moswanden zijn ook ontzettend onderhoudsarm en gemakkelijk te verzorgen. In tegenstelling tot traditionele planten hebben ze geen water of snoei nodig, waardoor ze een geweldige optie zijn voor drukke kantoren of woningen. Ze zijn ook langdurig en kunnen jarenlang gedijen met minimaal onderhoud zoals afstoffen met een plumeau.

Al met al zijn moswanden een geweldige manier om een vleugje natuurlijke schoonheid toe te voegen aan elke binnenruimte, terwijl ze ook een scala aan milieu benefits en gezondheidsvoordelen bieden. Of je nu op zoek bent om een rustige en kalme sfeer te creëren in kantoor of huis, de akoestiek te verbeteren, een moswand is een unieke en duurzame optie die het overwegen waard is.

Meer producten van Groene Luxe

Moswanden, Biomontage, Gencork kurkwandenGreenmood moss design,  LivePicture plantschilderijen of Groene roomdividers.

Op onze webshop Lovely Green kunt u terecht voor kant en klaar oplossingen zoals mosschilderijen, plantschilderijen, kamerschermen, plant met pot combinaties en meer.

Daarom kiest u voor Groene Luxe

Onze medewerkers zijn gepassioneerde vakmensen die graag met u meedenken. Elk project van groot tot klein krijgt onze volle aandacht. Wij gaan pas weg als wij zelf tevreden zijn. 
Enkele highlights van onze kenmerken vindt u hieronder.

 • Uniek en onderscheidend

 • Professionele vakmensen

 • Uitstekende service

 • Eerlijk en betrouwbaar

 • Kwaliteitsmaterialen

 • In heel NL en daarbuiten

moss border front 3
groene luxe
groene luxe
VEEL GESTELDE VRAGEN

Voor meer informatie over onze moswanden, kun je ook onze brochure in pdf formaat downloaden.
Benieuwd naar prijzen? Vraag een offerte aan middels onderstaand contactformulier. Onze prijzen zijn vaak voordeliger omdat wij bepaalde zaken kunnen combineren. Een voorstel aanvragen is altijd vrijblijvend, u zit nergens aan vast.

Wij gebruiken uitsluitend echte mossen. Mos wat door een biologisch proces wordt geprepareerd met zouten en mineralen. Hierdoor blijven vorm, zachtheid en flexibiliteit behouden.

Mits goed beschut tegen weersomstandigheden kan het buiten worden gebruikt.

Door het biologische preparatie proces blijven onze mossen in dezelfde blijvende staat. In deze staat is onderhoud totaal niet nodig. Er komt geen water, bemesting of speciaal licht aan te pas. Enkel naar kijken is alles wat je hoeft te doen.
Bij normaal binnen gebruik kunnen onze moswanden wel 8 jaar of langer meegaan.

Jazeker, zowel zakelijke als particuliere klanten kunnen bij ons terecht.

Al onze wanden worden hoofdzakelijk gemaakt met natuurmaterialen. In bepaalde composities gebruiken wij ook weleens plantmateriaal van zijde.

In de regel niet, voor klanten die een wand bestellen en graag wat binnen beplanting wil hebben maken wij graag een uitzondering.

Zeer zeker niet, wij doen niets buiten.

Jazeker, heel Nederland en zelfs buiten de landsgrenzen.

Onderhoud in de zin van reparatie of touch-up van onze wanden doen wij inderdaad. Wij onderhouden momenteel geen plantenwanden hiervoor hebben wij een geschikte partner.

Jazeker, per wand is dit echter verschillend. Bij een aanvraag laten wij dit altijd zien. 

Dat is per wand verschillend. Een moswand is gemiddeld 3-4 weken en vaak sneller. Een kurkwand wordt custom made gemaakt en kan 3 tot 9 weken levertijd hebben. 

Wilt u een vrijblijvende offerte ontvangen?

Direct offerte aanvragen

Vrijblijvend advies

Wilt u weten welke mogelijkheden er zijn binnen uw organisatie? Maak dan vrijblijvend een afspraak.

Neem contact op via de onderstaande gegevens of vul simpelweg het contactformulier in waar u eventueel wat foto’s kunt uploaden.

moswanden

Contactformulier

Klik op de balk om opties te bekijken
Hier kunt u een foto van de locatie waar de moswand op moet komen meesturen. Meerdere foto’s in een zip bestand
reCAPTCHA is required.

 • DIRECT Offerte
  Direct advies-offerte | Bel: 085-4015421
 • WhatsApp
 • Bel Ons